Tur Detay
Vikingen İnfinity Resort ( - )

Vikingen İnfinity Resort & Spa Açıklaması:

KONUM
Alanya, Türkler mevkiinde; Antalya Havaalanı’na 90 km, Alanya’ya 15 km, Manavgat’a 35 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumda olan tesisin plajına üst geçitle ulaşılmaktadır.

ODA
150 adet standart oda, 450 adet aile odası olmak üzere toplam 600 oda bulunmaktadır. Odalarda küvet / WC, saç kurutma makinesi, split klima, telefon, minibar, oda zemin halı, elektronik kasa, uydu yayınlı TV standart olarak mevcuttur.

TESİS
Tesiste açık havuz, kapalı havuz, aqua park (6 su kaydırağı), çocuk yüzme havuzu, ana restoran, a la carte restoran, dondurma köşesi, oda servisi, havuz bar, snack bar, plaj bar, lobi bar, servis bar, disko bar, şarap evi, disko, mini sinema, hamam & sauna & buhar banyosu, fi tness merkezi, SPA & sağlık merkezi, voleybol (1 saha), tenis (2 kort), -masa tenisi (4 adet), su sporları, oyun merkezi ve internet kafe, Viking çocuk kulübü, doktor, hemşire, tıbbi hizmetler, alışveriş merkezi, telefon, faks, çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleri sunulmaktadır


Pansiyon Açıklamalar:
 

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER
A la carte restoranlar, yerli ve bazı import alkollü ve alkolsüz içecekler, disko, mini sinema, hamam & sauna & buhar banyosu, fi tness merkezi, SPA & sağlık merkezi, aquapark, şezlong, minder, şemsiye ve plaj havlusu, voleybol (ışıklandırma ücretli), tenis (ışıklandırma ücretli) ücretsiz aktivitelerdendir.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER
Taze meyve suyu, su sporları, oyun merkezi ve internet kafe, Türk Kahvesi ve nargile, doktor, tıbbi hizmetler, hemşire, alışveriş merkezi,telefon, faks, çamaşırhane ve kuru temizleme ücretli aktivitelerdendir.

ÇOCUK
Küçük misafi rler için çocuk havuzu, eğlence merkezi (çocuklara yönelik oyunlar), Viking çocuk kulübü (4-12 yaş), bebek bakıcılığı, genç kulübü (13-17 yaş) mevcuttur.

PLAJ
Denize sıfır konumdaki otelin özel plaj alanı ve iskelesi bulunmaktadır. Plajda şemsiye, şezlong, minder ve plaj havluları (depozitolu, günlük
değişim) ücretsizdir.

ULTRA HER ŞEY DAHİL
Ultra her şey dahil sisteminde olup; açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği ile 08.00-24.00 saatleri arasında tüm yerli ve bazı yabancı alkollü / alkolsüz içecekler ücretsizdir

Gaziantep Web Tasarım Adana Web Tasarım Adana Oto Kiralama Adana Oto Kiralama